Goedenmiddag bezoeker
Inloggen op Mijn Jeugdfilatelie

Inloggen op Mijn jeugdfilatelie

Hier kunt u inloggen op de Mijn Jeugdfilatelie als jeugdleider, bent u al lid maar heeft u nog geen login gegevens kunt u deze hier aanvragen.

Helaas is wikipostzegel nog niet volledige in de lucht, het inloggen is daarom op dit moment nog uitgeschakelt.

Menu

Recente artikelen

Project wikipostzegel.nl

Wikipostzegel.nl is een project van Jeugdfilfilatelie Nederland, met deze nieuwe interactive website willen we de jeugd veel inforatie schenken over het verzamelen van postzegels, in de vorm van een online-encelopedie kan je hier veel artiekelen vinden van postzegels verzamelen, ook zal je hier op korte termijn ook video's vinden welke op een leuke weize informatie zal geven.

Wij zijn op dit moement druk op zoek naar autuers voor het schrijven van teksten/artikelen, wil je mee helpen? neem dan contact met ons op via het contactformulier

Aangezien wikipostzegel nog niet volledige af is, is het inloggen/registreren momenteel nog uitgeschakelet, indien wikipostzegel volledige ontwikkeld is kan je ook op deze website inloggen.


Iets niet duidelijke?

Bij ondeuidleijke heden vragen we je eerst even een kijkje te nemen in onze vraag en antwoord of onze handleiding, indien je daar je vraag niet kunt vinden of je vraag daarna nog niet goed beantwoord kan je altijd nog contact met ons opnemen via het contactformulier.

Handleiding Handleiding Vraag & Antwoord Vraag en Antwoord

`